Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

 

 

 

Gözyaşlarım kurudu
Gözlerim mezara döndü
Güneş beni ısıtmıyor
Güneş beni ısıtmıyor

 

 

 

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

 

 

 

Acı bir dağ gibi büyük
Kalbim beni affetmiyor
Artık seni görmüyorum
Artık seni tanımıyorum

 

 

 

 

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

 

 

 

Bu ay lanetli
Beni sonsuza kadar yalnız bıraktı
Kasım ayı benden ilk aşkımı aldı
Artık bu ayı takvimlerde görmek istemiyorum
Kasım ayı beni alıyor
Bu ateş de öldü
Kasım ayı

 

 

 

Ishim plot me zjarrë
Muajt n’kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

 

 

 

 

Biz ateş doluyduk
Takvimdeki aylar süresince
Biz gençken
Biz beraber olduğumuz sürece

 

 

 

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

 

 

 

Mutluluktan ağlardım
Senden sonra,deliye döndüm
Herkese söyledim
Bizi herkese söyledim

 

 

 

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori,nentori,nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori,nëntori

 

 

 

 

Bu ay lanetli
Beni sonsuza kadar yalnız bıraktı
Kasım ayı benden ilk aşkımı aldı
Artık bu ayı takvimlerde görmek istemiyorum
Kasım ayı beni alıyor
Bu ateş de öldü
Bu ayı istemiyorum
Bu ayı istemiyorum
KAsım ayı,kasım ayı,kasım ayı
En güzel yılı mahvetti
Acı veren bir iz bıraktı
Bu zavallı ay,her şeyimi aldı benden
Ceheneme git
Cehenneme git
KAsım ayı,Kasım ayı

 

 

 

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori ,nëntori,nëntori.

 

 

 

 

Bu ayı istemiyorum takvimlerde
Kasım ayı,kasım ayı,kasım ayı