Christina Aguilera Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı!
37 yaşındaki şarkıcı en son 2012’de yayınladığı Lotus albümü ile hayranlarının karşısına çıkmış ve derin bir sessizliğe bürünmüştü. Yavaş yavaş yeni albümü için hazırlıkları bitiren sanatçı PAPER dergisinin bu ay ki konuğu oldu.
Çıktığı ilk günden beri kırmızı ruju ve siyah göz kalemleriyle bir makyaj ikonu olarak görülen Aguilera, sade görünümünün yanında değişik makyaj stilleri ile de dergide dikkat çekti.
Güzel şarkıcının çilleri olduğunu bile yeni fark eden sıkı hayranları Aguilera’nın ilk defa bu kadar şeffaf olarak kameralar karşısına geçtiğini söylerken bu fotoğraflara genel yorum ise sanatçının iki çocuk annesi olmasına rağmen ’20 lik bir genç kız’ gibi durmasıydı.
Makyaj olgusuna karşı çıkan Alicia Keys törenlere dahi makyajsız katılmaya devam ederken, Lady Gaga’da kostüm ve görünümde sadeleşmeye giderken müziğe geri dönen sanatçıların bu gibi olayları örnek alması söz konusu gibi duruyor.
Belkide kadın sanatçılar arasında makyajsız poz verme ve makyajsız bir tarz oluşturma geleneği başlar, kim bilir?





Legros
Kesha’ya benzememiş mi 😀
Hazal
aynen bana da öyle geldiii 🙂