2016’nın Yaz Trendleri

 

Ne ayrılık yaşadık be! Hemde en ciddisinden. Umarım beni özlemişsinizdir. Şimdi artık yazamamın başlıca nedenlerini size sevgili arkadaşımın laptopunu çalmışken anlatayım.Tabi ki yaz tüyosuda vereceğim. Şimdi ben o muhteşem burcuma ait belirgin olan tek özelliğim ‘sakarlığımı’ konuşturdum ve size yeni yazılar yazmak için kullandığım laptopu kırdım. Nasıl oldu sormayın hatırlamak istemiyorum vallahi. Bildiğin evlat acısı. Elimin altında iki tane daha bilgisayar var tabi. Birisini daima yanımda taşıyorum ama onunla net olayına bulaşmam yasak. Kitap falan yazıyorum. Editörümün özel ricası olduğu içinde elimden geldiğince kişiselleştirdim minibookumu. Şuanda oturup çılgınlar gibi 14 finale çalışmam gerekiyor aslında (kitabında teslim tarihi 15 haziran) ama ben Oğuzhan’cığımında hatırlatmasıyla bu yazıyı hazırlamaya karar verdim. Aslında o yayınlayacaktı ama ben arkadaşımın laptopunun kargodan geldiğini görünce el koydum ve yazmaya başladım 😀 Şimdi öyle cok gündemi takip edebildiğimi söyleyemem. Aklımdan çıkmayan tek şey ise HAKAN AKKAYA DEFİLESİ oldu. Kişisel anlamda da bayılırım kendisine. Defilesi cidden mükemmeldi. Rakipleri tırnaklarını yiyor olmalı şuan. Valla elimde bütün detayları olsa sizinle paylaşırdım ama yaşlandım galiba ben ya. Böyle bir duruldum. Gerçi kafamda bu sitenin moda kategorisini canlandırmak adına bir sürü plan yaptım. Bunun için benim bir rahata ermem gerekiyor tabi. Haziran geldi iki hafta sonra boşa düşeceğim. Evime döndüğümdede bilgisayarımı açıp sizinle bol bol ilgileneceğim. Sabredin. Valla bak oruçlu kafalarınızı yazılarımla dolduracağım. Eh buldum tabi bilgisayarı yazdıkça yazıyorum. Neyse yazayım bitsinde ders çalışacağım daha.

Öncelikle canlarım yaz geliyor ya. Okul bitiyor. Deniz güneş kum üçlemesinin sesini duyabiliyorum falan. Şahsen ilkbahar veya sonbahar insanıyım ama suya aşık olduğum içinde yazında ayrı bir önemi var. Su demişken bikiniler, mayolar hazır mı? Valla bu yaz yine harika şeyler göreceğiz. Tabi hepsi harika değil ama bence bu yıl coolluğun rahatlığın yılı olduğu için ben hepsine açığım. Hadi başlayalım.

1-) Omuz dekoltesi olan ne varsa alın.

Valla kızlar durumlar böyle. Bende çözemedim ama millet bi giyiyor bi giyiyor sormayın. Pis tutuldu. Omzu geniş olanlara başka yakışsada bence minyonlarımıza ayrı hava katıyor ya. Önemli olan ten uyumu. Onu yakaladık mı gerisi tamam. Valla benlik değil ama sevmedim de diyemem. Açıkçası atlet ve eski pantolonuzdan yaptığınız şortunuzu giyip altına renkli yada transparan çoraplarla daha marjinal bir görüntü yakalamak varken neden kasıntı olasınız?

2-) Bu yaz şaçlarımıza yine rahat yok.

Her şey bitti şimdi de saç yüzüğü çıktı. Buna ek olarak saç bandı, saç aksesuarları falan enfes. Bak işte buna tamam derim. Cidden çünkü bu yılın önceliğine uygun. Zaten saç bantları 2014’ten belli yaz modasının olmazsa olmazı. Tüyleri atın. Hair wrapleride. Hippilik gitti rahatlığı nirvanalara çıkarma zamanı geldi.


Bu defilede hala aklımdan çıkmıyor. Mavi far olayı bildiğin devrimdi bence.

3-) Vücut Zincirleri

Bu yaz hepsini geçtim buna oynuyoruz kızlar. Almayanı bizzat ben dövüyorum. Ulan aşık oldum be! Sunlight Tattoo olayından sonra valla gözüm gönlüm açıldı. Yeni bir şey değil ki diyenleriniz olacaktır bende biliyorum yeni olmadığını ama bu yaz patlama yapacağını düşünüyorum. Kışa giriştede bu çorap olayı patlayacak. Zaten var ama toplum alışmadığı için bizim ülke geriden gidiyor birazcık.

4-) Hint kınası

Benim aşk yaşadığım başka bir olay. Çok iyi ya. Cidden. Uygun bir fiyata netten alıp istediğini şekili vererek yapabiliyorsunuz. Hah ben şekilsizim diyorsanız şablonlu olanlarıda var. Bende istiyorum :'(

5-) Terlik

Muhtelemen yapmayacağım bir şey ama terlikleri bile marjinalleştirdiler. Kışında Riri gibi terlikle çıkacaklar diye bir korku sardı beni. Düşünsenize. Zahmet etmeyin ben düşündüm. iğrenç ya. Ülkeyi bıraktım ben bile hazır değilim buna.

Ama buna hazırım. Cidden çok iyiler. Gözlerimden kalpler fışkırıyor. Bundan da istiyorum. ❤︎ -Kredi kartlarımı ödersem alacağım. Siz siz olun sakın aldanıp kullanmayın. Borç olayı berbat ötesi bir şey.-

6-) Bralet!

Muhtemelen sürekli gördüğünüz bir şey. Adını bilmiyor olabilirsiniz. Ciddi havalı değil mi? Bencede. Ayrıca aşırı rahat. Sütyen takan kızlar olarak acımız büyüktü. Sonra bir kaç sezon önce kurtarıcımızla tanıştık. bu sezonda vazgeçilmezimiz olarak sahalarda yerini alacak.

Son olarak sahilin modasına yön veren Victoria’s Secret yaz katoloğunu paylaşayım dedim. Bikini alırken aklınızda bulunsun.

Bir daha ki yazıya kadar harika kalın. :*